Surfd
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Hvem er vi

Thomas Gausel Olsen begynte å vindsurfe når han var 9 år. Idoler var Pete Cabrinha, Robby Naish, Cesare Cantagalli, Gerry Lopez, og mange flere ettersom årene gikk, alle skikkelige Watermen. Jada han spilte fotball men ble kicket av kretslaget da treneren syntes han brukte for mye tid på det useriøse skating vindsurf forholdet. Ønskedestinasjon var Maui og Oahu. Tilholdsted ble Strandastø, langtifra eksotisk, med bestekameraten Espen Fiveland. Det manglet ikke på idealismen, og det ble syklet med en hvit BMX med tralle bakpå fra Jørpeland, ferje til Stavanger og ut til Sele, med overnatting hos tante og onkel på Bryne, jada på sykkel. Det ble trødd noen kilometer. Når han var 19 år kjøpte Thomas seg inn på Surfsentrum som eier. Surfsentrum var stiftet av Jan Roger Gaare og Sjur Talstad, etterhvert ble Erik Sørbøsveen en del av eierne. Vår konkurrent var Freesport og vår kjære RIP "kollen". Jørgen Michaelsen drev butikken på den tiden. Jørgen og Thomas drev Surfsentrum isammen i nesten 10 år, og var nok mye skyld i utviklingen og progresjon, det å få tak i utstyr til surfingen og vindsurfingen i Norge. Vi var på Kitekurs hos Arnulf Refsnes og Christian Nerdrum i kjelleren på Alstor hotell i stavanger, og vi fornærmet dem dødelig da vi kalte det en bøgsport. Den fornærmelsen satt nok like godt i som det har tatt både Jørgen og Thomas å akseptere at det er jo ålreit allikevel, sånn 15 års tid.

Thomas og Jørgen utviklet Viking wetsuits, den første 7mm drakten antagelig i Europa, og vi lagde tykke 7mm sko fra Atan som vi kalte ICEMAN. Vi var livredde for volumet/antall drakter og sko vi måtte kjøpe, for det var uhørt på den tiden. Det var 10 episke år, vi hadde noen veldig bra sammenkomster/fester på Surfsentrum, og innom butikken vår var det både kongelige, skateboard legender, surfe legender, windsurf legender og røvere. Ingen nevnt, ingen glemt. Vi utviklet egne produkter fra hele verden som Viking våtdrakter fra Japanske Yamamoto (stemmer det, ingen hadde hørt om det på den tiden), Viking snowboards og bindinger (fra Østerike), Sway snowboardsko (som gjorde at vi fikk brev fra advokaten til Espen Lind aka Sway) Vi hadde agenturer på Safari surfboards, Island Style, Pesce surfboards, Gerry Lopez surfboards, MG/Aloha surfboards, SImmer Style, Starboard, Kanak, Sola og Body Glove wetsuits, episke Killer Loop (brukte jakker ble solgt for 1500). Adio shoes, Gullwing, Planet Earth, K2, og mye mer. Den ene vinteren solgte vi 440 komplette snowboards ut fra den lille butikken vår på Madlaveien. Tror faktisk det er Norgesrekord enda. Hat og kjærlighet, skulende blikk pendlet mellom Surfsentrum og Session i uendelig mange år. Fantastisk tid.

Thomas begynte å jobbe hos RipCurl, etter mange år gikk han over til Quiksilver i samarbeid med Dayone. Disse 6 årene innebar mye reising, mye snowboarding, og mye surfing over hele verden. Mens han jobbet hos Quiksilver startet han TripleHead surfshop med Zano Beck og Stephen Harris. Tripple head ble lagt ned etter 5 år, når leiekontrakten på senteret gikk ut. Det var for dyrt å drive butikk i senter. Det var 5 kjekke år, med mye gode mennesker innom og arbeidet i butikken. Triple head var nesten en Quiksilver Boardrider club, og de hadde agenturet på Xcel wetsuits. Xcel ble gitt til Seamus Fox, sammen med Quiksilver/Dayone sine kunder da Thomas sluttet hos Dayone. Resten er historie.

Thomas har opplevd hai angrep 2 ganger, hvorav han den ene gangen i Jeffreys Bay dro den som var blitt bitt opp av vannet. Spør om historien over leirbål og øl. Mick Fanning, gå og legg deg.

Thomas er nå helikopterpilot på innlandet i Norge. Gift i noen år med Charlotte Høyland og har 2 gutter. Charlotte Høyland styrer det økonomiske etter over 20 år i finans, og hun kjører fortsatt snowboard og surfer. Gutta har begynt å ta opp surfingen, men kjører snowboard hver vinter. Dette er en famillie bedrift som vi skal bygge stein på stein og gode relasjoner.

Hvem er du

Du er NYBEGYNNER. Ja, hvis du er det så kan du fortsette å lese. Vi fører gode start pakker, og vi kan tilpasse det individuelt. Vi fører også det utstyret som Surfschool har på Jæren. Du kan faktisk stå hos dem, prøveleie utstyret til Norges beste pris, og når du kommer opp kan du bestille det hos dem og hente det dagen etterpå. Rimelig unikt, ikke sant? Har du handlet utstyr gjennom Surfschool hos oss, så er alltid coachene som står på stranda villige til å besvare dine spørsmål etter du har tatt kurs hos dem gjennom hele sommeren. Det er vår trygghetsgaranti til deg som kunde. Gå ut og ha det morsomt.

Du er FORBI NYBEGYNNER. Du synnes faktisk at dette er så kjekt at du vil fortsette. Visste du at surfing er en av verdens mest utfordrende idretter å lære seg? Ikke rart det, med de lange 6 sekunders rittene vi får i minusgrader, med is i smilet. Ikke akkurat tennis court trening. Det legger jo ikke akkurat grunnlaget for å øke utvikling sin kjemperaskt, gjør det vel? Da er det kanskje på tide med litt bedre utstyr, utstyr som kan løfte utviklingen din videre. Nå har du faktisk blitt hektet. Vi kan bygge videre på det utstyret som du har.

Er du Kelly Slater, ja faktisk kanskje litt bedre? Vi har utstyret for deg også. Vi vet at dine standarder er våre standarder, det skal være "god skjid" Og selvfølgelig så er sånne butikker som oss kjipe for vi har jo aldri det brettet du vil ha. Vel, jeg har news til deg. Vi bestiller nesten alt direkte fra shapere vi har kjent i over 20 år, du vet, stay loyal and local. Lite fra Taiwan, der noen står og lager kantene på brettet ditt som aldri har sett havet. Vi fikser deg det brettet du ønsker fra våre venner i akkurat den utførelsen du ønsker på så kort tid som 45 dager.

Og det aller siste, vi skal hjelpe deg med det meste. Men vi vet ikke om det blir bølger om 2 uker, ja faktisk er vi litt usikre for imorgen også. Hadde vi visst det, hadde vi ikke drevet butikk, og mest sannsynlig sittet under en palme og sett på perfekte bølger (faktisk usikker på om det er bølger der også idag). Jakten stopper aldri, vår anbefaling er å åpne døren, ta med rett verktøy (du slår ikke i spiker med skrujern, på samme måte bør du tenke at den 5`10´´x 18 1/2 du kjøpte på Bali kanskje ikke passer i knehøyde bølger på sommerstranda), og dra ut og kikk. Ikke sitt inne når alt håp er ute.

Hvem samarbeider vi med

Vi er ekstremt fornøyde å jobbe med de lokale aktørene som er rundt oss. Vi har Boretunet for overnatting. Og både Surfschool, Myggen Surfschool og Bore Surfsenter og vi leier ut utstyr. Vi har laget standard pakker til deg, som er identiske med det du låner. Prøv og lei utstyr hos disse aktørene, så skal vi tilpasse deg utstyr om du vil kjøpe. Skal du selge nybegynner utstyret ditt? Vi arrangerer en dag på høsten med surfschool der vi tømmer alt skoleutstyret til en rimelig penge, vi kan ta med ditt utstyr og selge det, og pengene kan du legge i nytt utstyr der og da. De fleste strender de er på er innen 30 minutter rekkevidde fra Stavanger og 20 minutters rekkevidde fra Sandnes om du kjører bil. Dessverre finnes det ingen offentlig transport ut til strendene vi bruker og det blir for langt å gå, så du bør ha tilgang til et kjøretøy. 

Vi samarbeider med Unstad surf. https://www.lofotensurfsenter.no/ Hvorfor? De har den beste surfeskolen i Norge, og de beste instruktørene. Og så har Thomas og Charlotte kjent Kristian og Line i altfor mange år til å ikke samarbeide. Vi har de samme surfbrett pakkene både i Nord og Sør. Husk også at Lofoten surfsenter har overnattingsmuligheter.

 

Hvorfor handle hos oss

We know how

Spesialbestilte brett innen 45 dager.

Vi etterstreber å gi deg fullt konkurransedyktige priser.

Kort vei til Jæren, utstyr levert på dagen på Jæren om ordre inne før 12:00.

Ønsker du å kjøpe alt, er alt utslitt og må byttes. Vi fikser bra pakke til deg på alt vi har i nettbutikken for å få deg fornøyd i vannet.

Gode samarbeids partnere som gir deg større frihet, og som nybegynner prøv før du kjøper med Surfschool.

Rask levering i hele Norge og 14 dager full retur rett

Sikre betalingsmåter, Klarna og Vipps

Fri frakt over NOK 1500

Trykk ENTER for å søke