Surfd
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Presse og Media

Surfd utforsker og søker alltid samarbeid mellom kultur og sport ved å  samkjøre og sammenføye kunst, musikk, streetwear, surf, skateboard, snowboard, ski, terrengsykling, windsurf, kite, wingfoiling og wakeboard. Målet vårt er å bringe alt som er relevant for den urbane, actionsportslivsstilen til ett kreativt rom. Enten det er på nettsiden, på telefonen eller i butikken vår, så er vårt mål å få alle som kommer i kontakt med Surfd til å føle seg velkommen og begeistret for opplevelsen de får hos oss.

Siden nettstedet ble lansert i 2020; etter mye kaffe, utallige sene netter, hundrevis av pudderdager og tidlige morgenøkter på sjøen, har vi fortsatt fokus på å være en segmentert forhandler og ressurs for samfunnet.

Surfd sitt utsalgssted er mer enn bare butikk - vi brenner for å skape fellesskapsankere i Jærens omgivelser med forskjellige grupper av mennesker som deler felles interesser. Musikkbegivenheter, filmpremierer, kunstutstillinger, partnerskap og rett og slett å tilby et flott sted på en sentral plassering er alle måter vi jobber for å bygge og styrke fellesskapet. Det er ingen feil at våre steder er arenaer, kunstgallerier og butikklokaler samlet i ett. Og vi gleder oss til vårparten 2026 da vi kan sammenføye alt på ett sted i ett nyere og flottere lokaler. Og vi håper du følger og støtter oss på veien dit, ved stadig å handle hos din lokale utendørs butikk.

2023

Bygger opp Surfe butikk på Voll - Lokomotiv Media Side 26/27
Butikkeier: – Stenger når det er bra bølger - Schibsted

2022

Podkast Spikerteltet Del 1 - Reve Allstar
Podkast Spikerteltet Del 2 - Reve Allstar

2021

Fri Flyt forklarer hvordan velger man brett - Fri Flyt

2020

Nyåpna butikk - Solabladet

2008

En av de første konkurransene i Lofoten - Fri Flyt

Trykk ENTER for å søke